Bolu Mudurnu Göynük Taraklı Turu (1Gece 2 Gün) Tur Programı

BOLU - MUDURNU - GÖYNÜK - TARAKLI TURU 

1 GECE 2 GÜN - Kültür ve Şehir Turu 
( 1 Gece Otel Konaklaması )

(Tur tarihinizi seçerek Online Rezervasyon yapabilirsiniz.)

 

  

Kalkış Yerleri: İstanbul'dan Sabah hareket.
PROGRAM
1 Gün: Bolu, Gölcük Gölü, Abant Gölü

Sabah belirtilen buluşma noktalarından aracımıza katılımınızla gezimiz başlıyor. Aracımız TEM otoyolunu kullanarak Bolu iline doğru hareket ediyor. Yol güzergahımız üzerinde gerçekleştirdiğimiz (extra ) kahvaltımızın ardından Bolu – Gölcük Gölü'ne ulaşıyoruz. Yapay bir göl olmasına karşın Bolu ilinin belkide en fotojenik gölü Gölcük Gölü en şirin haliyle sizleri bekliyor. Arzunuzca Fotoğraf çekmek ve yürüyüş yapmak için verdiğimiz serbest zaman sonrası buradan ayrılıyoruz. Bolu merkeze dönüş yaptıktan sonra Bolu müzesi ve çevresi çarşı bölgesinde kısa bir alışveriş molası verdikten sonra Abant Gölü 'ne ulaşıyoruz. Her mevsim farklı güzellikte olan Abant Gölü 'nü keşfetmek üzere göl etrafında yer alan yürüyüş parkurlarında keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Serbest zamanımızın ardından Abant ‘tan ayrılarak otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 



2 Gün: Mudurnu, Göynük, Taraklı

Sabah otelimizde aldığımız kahvaltı sonrasında, Mudurnu’ya doğru yol alıyoruz. Kentsel sit alanı ilan edilen Mudurnu, eski Türk evleri bakımından önemli bir özelliğe sahiptir. Sivil mimari özellikleri açısından Göynük evlerine benzerlik gösterir. Gezimize tarihi Yıldırım Beyazıt Külliyesi’ni ziyaret ederek başlıyoruz. Ardından; Kanuni Sultan Süleyman Camii, 18. Y.y.’dan kalma, bölgedeki Rumlardan etkilenerek yapılmış tarihi Mudurnu Konaklarından Armutçular Konağı, Pertev Naili Boratav Kültür Evi göreceğimiz yerler arasında. Mudurnu’daki gezilerimizi bakırcılar ve eski çarşıları geziyoruz. Burada verilecek serbest zamanın ardından Bir diğer gezi rotamız; Osmanlının ilk yerleşimlerinden, geleneksel mimarisiyle ünlü Göynük’e yol alıyoruz. Çeşitli yöresel yemeklerden oluşan öğle yemeği için restauranta geçiyoruz. Öğle yemeği molamızın ardından Pasteur’den 400 sene önce mikrobu ilk bulan Akşemsettin’in memleketi Göynük’ü gezmeye başlıyoruz. İlk durağımız Gazi Süleyman Paşa Camii ve hamamı olacaktır. 1922 yılında İstiklal Zaferimizin anısına yapılmış, 1960 yılında restore edilmiş Zafer Kulesi’ni panoramik olarak göreceğiz. Ardından Fatih Sultan Mehmet’in hocası, Türk İslam büyüğü Akşemsettin Türbesi’ni gezeceğiz. Genel bilgilerimizi alıp, bakırcı dükkanlarını, Göynük sokaklarını gezip yörenin meşhur fasulyelerinin satıldığı dükkanları ziyaret edip Göynük gezimizi noktalayıp Taraklı yolculuğumuza başlıyoruz. 100’ü aşkın tescil edilmiş ev konaklar ile Yavuz Sultan Selim’in Vezir-i Azamı Yunus Paşa tarafından Mimar Sinan’a yaptırılan, Sakarya il sınırları içindeki en eski camii olan, Yunus Paşa Camii (Kurşunlu Camii) ile Taraklı’yı gezmeye başlıyoruz. Yunus Paşa Camii’nin merkezi sistem ile alttan ısıtılmasında kullanılmış Tarihi Hamamı, Osmanlı’dan Cumhuriyete kadar kullanılan Rüştiye Mektebi ni geziyoruz. Burada sizlere verdiğimiz serbest zaman içinde ilçenin nostaljik sokaklarını tanıyacak, 3 asırdır ayakta kalmış sivil mimarinin en güzel örneklerini teşkil eden üç katlı evleri fotoğraflayıp, yörenin meşhur Köpük Helvası’nı tadıp, tahta oymacılık ürünlerinden alışveriş yapabilirsiniz… Gezimizin sonrasında Dönüş yoluna geçerek akşam saatlerinde İstanbul’da siz değerli misafirlerimize aldığımız kalkış noktalarında bırakarak bir başka Bizce Tatil organizasyonunda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş-dönüş ulaşım
  • Araç içi ikramlar
  • Rehberlik
  • 1 Gece Hotel konaklaması
  • 1 Sabah Kahvaltısı ( Otelde Açıkbüfe)
  • 1 Akşam Yemeği ( Otelde Açık Büfe veya Set Menü) 
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Molalarda alınan yiyecek ve içecekler
  • Bahşiş ve diğer harcamalar
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri ,
  • Milli Park ve Ören yeri giriş ücretleri 
  • Öğlen yemekleri
  • Birinci gün sabah kahvaltısı


Kalkış Yerleri
  • Beylikdüzü (07:00)
  • Avcılar E-5 (07:10)
  • Sefaköy Köprüsü E-5 (07:15)
  • Bakırköy E-5 (07:30)
  • Ayvansaray E-5 (07:40)
  • Mecidiyeköy (07:50)
  • Kadıköy Evlendirme D. (08:00)
  • Yenisahra E-5 (08:10)
  • Maltepe Köprüsü E-5 (08:20)
  • Kartal Köprüsü E-5 (08:30)
  • Pendik Köprüsü E-5 (08:40)
  • Çayırova Mc.Donalds (09:00)
  • İzmit Halkevi Durağı (10:00)
Notlar

* SATIŞ & REZERVASYON : Satışa açık tüm turlarımıza BizceTatil.com internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 00 numaralı hattından arayarak REZERVASYON Yapabilirsiniz. Tur ödemesi, sadece Kesin Harekete geçmiş turlar için talep edilmektedir. Bu nedenle Rezervasyon ve ödeme işlemini birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, Ofisimizden Turun kesin hareketli olup olmadığını sorgulamanızı rica ederiz.

* İLETİŞİM : Ofisimiz hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai Saatleri dışında 0541 512 44 41 veya 0532 562 08 09 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

 * KESİN HAREKET & KİŞİ SAYISI : Günübirlik Turlarımızda katılımcı sayısı en az 15 olmalıdır. Bu sayı üzerinde rezervasyon alan turlar Kesin harekete alınır. Ödeme sürecinde Turda yeter sayının altına düşülmesi halinde Acentemiz (en geç ) 1 gün kala turu iptal edebilir. 

 * TUR ARACI : Tur katılımcısı 12 - 15 arası ise Minibüs araç, 16 - 31 arası ise Midibüs araç, 32 üzeri sayılarda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir. 

* ÇOCUK & BEBEK : Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir. 0 - 2 Yaş grubu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan Anne kucağında seyahat edecek şekilde katılmaktadır.

* ARAÇ YERLEŞİM PLANI : Tur araçlarımızda Rezervasyon ve Ödeme sırasına göre yerleşim planı yapılmaktadır. Ön koltuklarda oturmak isteyen misafirlerimmiz fark ödemesi yaparak bu koltukları satın alabilirler. Günübirlik Turlarda 1-2-3-4 nolu koltuklar için 30 TL, 5-6-7-8 nolu koltuklar için 20 TL ücret alınmaktadır. Diğer koltuklara ait araç yerleşimi katılımcı sayısı göz önüne alınarak otomatik yapılır. Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür.

 * PROMOSYON + KADEMELİ FİYATLI TURLARDA ARAÇ YERLEŞİMİ : Belirli kontenjanlarla belirlenmiş, Kademeli artış gösteren Fiyat uygulanan Promosyon Turlarımızda yerleşim planında satın alınan ücrete göre yerleşim yapılır. Aracın ön bölümünden başlanılara, En yüksek fiyattan satın alan yolculardan, en düşük fiyatla satın alan yolculara doğru araç yerleşim planı hazırlanmaktadır. 

 * TUR PLANI SEYRİ : Tüm misafirlerimiz tur akış planına ve zamanlamalara riayet etmekle yükümlüdür. Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programının gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar. Tur grubunun tasarlanmış planın olağan akışından daha yavaş hareket etmesi, zamanlamalara riayet edilmemesi nedeniyle ziyaret edilemeyen yerler olması halinde misafirlerimizin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması durumlarında plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları

Turlarımızda uygulanan iptal kurallarını ''iptal şartları'' başlığı bulunan bölümden detaylıca inceleyebilirsiniz. * Tüm katılımcılarımız Tur Programını, Ücrete Dahil olan - olmayan hizmetleri, uyarı ve önemli mesajları, genel kuralları, iptal şartlarını okumuş ve kabul etmiş olarak zamanında rezervasyonlarını yapmak ile yükümlüdürler.

https://www.bizcetatil.com/tur-64-bolu-mudurnu-goynuk-tarakli-turu-1gece-2-gun.html
Bizce Tatil
Büyükşehir Mah. Başak Sokak Atrium Alişveriş Merkezi Büro Katları No:2 Kat:3 Daire:108 Beylikdüzü / İstanbul
0212 587 2200


Bu çıktı 28.03.2024 23:20 tarihinde verilmiştir. Bizce Tatil tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.