Akdeniz Turu (5 Gece Otel ) Tur Programı

AKDENİZ TURU 

OTOBÜSLÜ PROMOSYON TUR PAKETİ
7 GECE 8 GÜN - Kültür, Doğa Turu
 
( 5 Gece 4* Hotel Konaklaması )  

(Tur tarihinizi seçerek Online Rezervasyon yapabilirsiniz.)

 

Kalkış Yerleri: İstanbul'dan Akşam Hareket
PROGRAM
1 Gün: İstanbul-Antalya Gece Yolculuğu

Belirlemiş olduğumuz hareket noktalarından katılacak misafirlerimizle gece yolculuğumuza başlıyoruz. Kütahya - Afyon - Isparta üzerinden Antalya'ya ulaşıyoruz.

 



2 Gün: Köprülü Kanyon`da Rafting Heyecanı - Aspendos - Düden Şelalesi - Antalya

Sabah ilk durağımız Dünyadaki sayılı Milli Parklardan biri olan tabiat harikası Köprülü Kanyona ulaşıyoruz. Burada insanın yaşamı boyunca mutlaka yapması gereken, adrenalini yüksek, 7`den 77`ye herkesin katılabileceği, rafting heyecanını Köprüçayın buz gibi sularında beraber yaşıyoruz.(Ekstra)(Bu etkinlik ekstra olup rafting yapmayacak olan misafirlerimiz için farklı bir gezi alternatifi olmayacağından, bu misafirlerimiz rafting alanımızda bulunan restoranımızda beklemek durumundadırlar.) Bu muhteşem aktivitenin ardından Köprülü Kanyon`dan ayrılıyor ve MS 2. YY`da Romalılar tarafından inşa edilmiş olan ve tüm heybetiyle günümüze gelmiş Aspendos tiyatrosunu görmeye gidiyoruz. Aspendos'tan tarih dolu anılarla ayrılarak Düden Şelalesi`ne hareket ediyoruz. Gezimiz esnasında yemyeşil doğa ve suyun huzur veren sesi bize eşlik edecek. Gezimiz sonrasında otelimize ulaşıyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde. 

 



3 Gün: Antalya - Olympos - Adrasan - Tahtalı Dağı Teleferik

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası, otobüsümüze binerek rotamızı Antalya'nın batısına doğru çeviriyoruz. Sol yanımıza lacivert denizi, sağ yanımız Bey Dağlarını ve çam ormanlarını alarak, eşsiz kumsalı ve bakir doğası ile görenleri kendisine âşık eden Adrasan’a gidiyoruz. Bu doğa harikası yerde verilen yüzme molasının ardından tekrar yolumuza devam ederek, çam ormanları içerisinde bulunan ve alabalık ızgarasıyla meşhur, aynı zamanda bir sayfiye merkezi olan Ulupınar bölgesine ulaşıyoruz. Burada yenen leziz yemek sonrası, tekrar yolumuza devam ederek Markiz Dağı eteklerinde bulunan ve bir vadi içerisine yapılmış eskinin Korsan Kenti, şimdinin dünyaca ünlü ağaç evleriyle meşhur Olympos’a ulaşıyoruz. Olympos’ta Kilise, hamam, Agora, Korsan Lahiti gibi antik kente ait eserleri gördükten sonra Olympos’un eşsiz denizine girmek için serbest zamanımız olacak. Burada verilen yüzme molası ardından tekrar otobüsümüze binip dileyen konuklarımız için teleferik ile Tahtalı Dağı seyir terasına çıkılıyor. (Ekstra) Devamında Antalya’da bulunan otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimizle Antalya Kaleiçi ve barlar sokağına gidilecektir. (Ekstra)

 



4 Gün: Kemer Tekne Turu - Cennet Koyu - Ay Işığı Koyu - Phaselis Koyu - Antik Yat Limanı - Phaselıs Antik Kenti - Antik Cadde Ve Hamam - Yüzme Molaları - Antalya Kaleiçi

Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Antalya`nın en meşhur ilçelerinden Kemer ‘de tam gün sürecek olacak Kemer Tekne Turumuza katılıyoruz Göreceğimiz yerler arasında Cennet Koyu, Ay Işığı Koyu, Phaselis Koyu bulunmakta. (1. Tekne Turu Hava şartları ve yoğunluk doğrultusunda verilecek yüzme mola yerlerini ve sürelerini teknede kaptan belirlemektedir.) Dileyen misafirlerimiz ile Phaselis limanında teknemiz yüzme molası verdiğinde küçük kayıklar ile Phaselis Antik Kentine gidiyoruz. Phaselis antik kentinde Askeri liman, Tiyatro, Antik Cadde ve Hamam yapılarını görüp burada tarihi kalıntıların yanı başında Phaselis plajında yüzme imkanını bulabilirsiniz. Tekne turumuzun ardından Antalya’ya doğru hareket ediyoruz. Antalya şehir merkezini, Tophane’den görüp fotoğraflarını çekebileceğimiz Kaleiçi, Antalya’nın simgesi olan Yivli Minare’yi, Saat Kulesini fotoğrafladıktan sonra otelimize doğru yol alıyoruz. Unutulmaz anlardan sonra otelimize dönüş. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 



5 Gün: Kemer - Finike – Üçağız Köyü - Kekova - Kaş – Kaputaj Plajı - Fethiye

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında otelden ayrılarak Kemer - Finike üzerinden yolumuza devam ediyor ve bu günkü ilk durağımız Kekova'nın giriş kapısı aynı zamanda kendisine has kıyı köy dokusuyla bizleri karşılayacak olan Üçağız olacak. Limandan bineceğimiz teknemizle Kekova Tekne Turu (2.Tekne Turu) başlıyoruz. Yüzme molalarımız arasında Tersane koyu, Hamidiye koyu gibi keyifli noktalar bulunmakta. (Hava şartları ve yoğunluk doğrultusunda verilecek yüzme mola yerlerini ve sürelerini teknede kaptan belirlemektedir.) Yüzme molalarının ardından teknemizle yolu olmayan Simena Köyü, Kekova Adası ve M.Ö ll. YY da bir depremle denizin dibine batmış olan Batık Şehir'i görüyoruz. Üç Ağız'dan ayrıldıktan sonraki durağımız Kaş. Akşam saatlerinde Kaş merkezde gezmek için serbest mola veriyoruz. Ardından Türkiye’nin en ünlü plajlarından biri olan Kaputaş Plajı’nda fotoğraf molası veriyoruz. (Trafikten kaynaklanan bir olumsuzluk durumunda bu noktada fotoğraf molası verilmeyecektir.) Ardından konaklamak üzere Fethiye'ye doğru yolculuğumuz devam ediyor. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden misafirlerimizle Fethiye gecelerini doyasıya yaşamak için otelimizin lobisinde buluşuyoruz. (Ekstra)

 



6 Gün: Babadağ’da Yamaç Paraşütü İmkanı - 12 Adalar Tekne Turu - Göcek Koyu - Katrancı Koyu - Yassıcalar Adası

(Arzu edenler sabahın erken saatlerinde otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak, buradan Yamaç Paraşütü yapabilirler. Dünyanın en güzel parkurlarından olan bu adrenalini yüksek sporu yaparken, gökyüzünden Ölüdeniz`e tekrar âşık olacaksınız. Detaylı bilgiyi rehberimizden alabilirsiniz. (Ekstra) Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrası otobüsümüzle Fethiye Marina`ya geçiyoruz ve bizleri bekleyen teknemize biniyoruz. Gün boyu sürecek olan birbirinden muhteşem adaları görerek yüzme molaları veriyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Tavşan Adası, Kızıl Ada, Göcek Adası, Yassıcalar Adası.(3.Tekne Turu Hava şartları ve yoğunluk doğrultusunda verilecek yüzme mola yerlerini ve sürelerini teknede kaptan belirlemektedir.) Gün boyu sürecek olan bu eşsiz tekne turu sonuna doğru tekrar Fethiye Marina’ya ulaşıyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde. Arzu eden misafirlerimizle Fethiye gecelerini doyasıya yaşamak için lobide buluşuyoruz. (Ekstra)

 



7 Gün: Yakapark - Tlos Antik Kenti - Saklıkent Kanyonu - Belcekız Koyu - Ölüdeniz - Kayaköy (Karmylassos)

Sabah Otelde alınan kahvaltının ardından, sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ`dan aşağıya atan Belcekız`ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyu nu görüp, Ölüdeniz`de yüzme molası veriyoruz. Ölüdeniz`de ki keyifli dakikaların ardından tekrar otobüse binerek bu sefer eski bir rum köyü olan, Kayaköy'e gidiyoruz. 1924 Mübadele yıllarında terk edilen bu köyde rehberimizin eşliğinde geziyoruz. Ardından Toros Dağları nın yamaçlarında, eski yörüklerin yaşamından izler taşıyan ama bugün artık buz gibi, şifalı suları ile ünlü bir sayfiye merkezi olan Yakapark'a ulaşıyoruz. Burada verilen serbest zamanda çam ve ceviz ağaçlarının altında temiz dağ kokusunu içimize çekiyoruz. Ardından otobüsümüze binerek Tlos Antik Kenti nin içerisinden geçiyoruz. Panoramik olarak göreceğimiz bu antik kentin ardından Akdağlar ın eteklerinde bulunan ve Türkiye'nin en önemli kanyonlarından biri olan Saklıkent Kanyonuna ulaşıyoruz. Toros Dağlarının gölgesindeki bu muhteşem kanyonun içerisinde kısa bir yürüyüşle, dağın altından çıkan buz gibi sularına giriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz 18 Km uzunluğunda ki bu kanyonda yürüyüş yapabilir, arzu eden misafirlerimiz de sıcak çaylarını buz gibi sularında yudumlayabilir. Saklıkent’ten şahane manzaralar ve güzel anılarla ayrılarak, gezimiz sonrasında Fethiye - Burdur - Afyon güzergâhını takiben dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

 



8 Gün: Fethiye - Afyon - İstanbul

Sabah erken saatlerde İstanbul'a ulaşıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz kalkış noktalarına bırakıyor ve bir başka Bizce Tatil organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otellerde 5 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
  • Açık Büfe 5 Sabah Kahvaltısı
  • Açık Büfe veya Set Menü 5 Akşam Yemeği
  • Lüks Araçlar ile Ulaşım
  • Profesyonel Rehberlik hizmetleri
  • Tekne Turları
  • Otobüs içi İkramları
  • Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Gece Turları
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri (Belediye - Özel işletmeler v.b)
  • Milli Park Giriş Ücretleri
  • Müze Kart ( Kültür ve Turizm Bakanlığına Ait Müzelere Giriş İçin Gereklidir.)


Kalkış Yerleri
  • İzmit Halkevi Durağı (00:30)
  • Beylikdüzü (21:00)
  • Avcılar E-5 (21:10)
  • Sefaköy Köprüsü E-5 (21:15)
  • Bakırköy E-5 (21:30)
  • Ayvansaray E-5 (21:40)
  • Mecidiyeköy (21:55)
  • Kadıköy Evlendirme D. (22:20)
  • Yenisahra E-5 (22:40)
  • Maltepe Köprüsü E-5 (22:50)
  • Kartal Köprüsü E-5 (23:00)
  • Pendik Köprüsü E-5 (23:15)
  • Çayırova Mc.Donalds (23:30)
Notlar

* SATIŞ & REZERVASYON : Satışa açık tüm turlarımıza BizceTatil.com internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 00 numaralı hattından arayarak REZERVASYON Yapabilirsiniz. Tur ödemesi, sadece Kesin Harekete geçmiş turlar için talep edilmektedir. Bu nedenle Rezervasyon ve ödeme işlemini birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, Ofisimizden Turun kesin hareketli olup olmadığını sorgulamanızı rica ederiz.

* İLETİŞİM : Ofisimiz hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai Saatleri dışında 0541 512 44 41 veya 0532 562 08 09 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

 * KESİN HAREKET & KİŞİ SAYISI : Günübirlik Turlarımızda katılımcı sayısı en az 15 olmalıdır. Bu sayı üzerinde rezervasyon alan turlar Kesin harekete alınır. Ödeme sürecinde Turda yeter sayının altına düşülmesi halinde Acentemiz (en geç ) 1 gün kala turu iptal edebilir. 

 * TUR ARACI : Tur katılımcısı 12 - 15 arası ise Minibüs araç, 16 - 31 arası ise Midibüs araç, 32 üzeri sayılarda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir. 

* ÇOCUK & BEBEK : Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir. 0 - 2 Yaş grubu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan Anne kucağında seyahat edecek şekilde katılmaktadır.

* ARAÇ YERLEŞİM PLANI : Tur araçlarımızda Rezervasyon ve Ödeme sırasına göre yerleşim planı yapılmaktadır. Ön koltuklarda oturmak isteyen misafirlerimmiz fark ödemesi yaparak bu koltukları satın alabilirler. Günübirlik Turlarda 1-2-3-4 nolu koltuklar için 30 TL, 5-6-7-8 nolu koltuklar için 20 TL ücret alınmaktadır. Diğer koltuklara ait araç yerleşimi katılımcı sayısı göz önüne alınarak otomatik yapılır. Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür.

 * PROMOSYON + KADEMELİ FİYATLI TURLARDA ARAÇ YERLEŞİMİ : Belirli kontenjanlarla belirlenmiş, Kademeli artış gösteren Fiyat uygulanan Promosyon Turlarımızda yerleşim planında satın alınan ücrete göre yerleşim yapılır. Aracın ön bölümünden başlanılara, En yüksek fiyattan satın alan yolculardan, en düşük fiyatla satın alan yolculara doğru araç yerleşim planı hazırlanmaktadır. 

 * TUR PLANI SEYRİ : Tüm misafirlerimiz tur akış planına ve zamanlamalara riayet etmekle yükümlüdür. Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programının gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar. Tur grubunun tasarlanmış planın olağan akışından daha yavaş hareket etmesi, zamanlamalara riayet edilmemesi nedeniyle ziyaret edilemeyen yerler olması halinde misafirlerimizin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması durumlarında plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları

Turlarımızda uygulanan iptal kurallarını ''iptal şartları'' başlığı bulunan bölümden detaylıca inceleyebilirsiniz. * Tüm katılımcılarımız Tur Programını, Ücrete Dahil olan - olmayan hizmetleri, uyarı ve önemli mesajları, genel kuralları, iptal şartlarını okumuş ve kabul etmiş olarak zamanında rezervasyonlarını yapmak ile yükümlüdürler.

https://www.bizcetatil.com/tur-55-akdeniz-turu-5-gece-otel.html
Bizce Tatil
Büyükşehir Mah. Başak Sokak Atrium Alişveriş Merkezi Büro Katları No:2 Kat:3 Daire:108 Beylikdüzü / İstanbul
0212 587 2200


Bu çıktı 16.04.2024 11:47 tarihinde verilmiştir. Bizce Tatil tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.