Osmaneli Bilecik Söğüt Turu Tur Programı

Osmaneli Bilecik Söğüt Günübirlik Turu
( Gruplara Özel Tur )

Bu Turumuz; Gruplara Özel olarak istenilen tarihte gerçekleşmektedir.
Belirtilen Program ücreti;
15 Kişilik Özel Gruplar için,
VIP - Herşey Dahil Hazırlanmıştır.  

Ulaşım, Kahvaltı, Öğlen Yemeği, Rehberlik ve Çevre Gezileri Dahildir.
Ekstra hiçbir bir ödeme bulunmaz.  

Kalkış Yerleri: İstanbul Sabah Saatlerinde Hareket. Duraklarımızı inceleyiniz.
PROGRAM
OSMANELİ, BİLECİK, SÖĞÜT, ERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ GEZİLERİ

Sabah duraklarımızdan misafirlerimizin katılımını takiben seyahatimize başlıyoruz. Yolculuk sırasında Restoranımızda aldığımız Serpme Köy Kahvaltısının ardından Osmaneli’ne ulaşıyoruz.. Osmaneli’nde ilk olarak Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından yaptırılmaya başlanan, ölümünden sonra cariyesi tarafından tamamlanan Rüstem Paşa Cami ve sırasıyla İznik- Rum imparatorluğu zamanında yapılmış Hagios Georgios(Aya Yorgi) Kilisesi, Tarihi Hükümet Konağı, Balaban Meydanı, İlk Posta Kargo Uçağı, Tarihi Konaklar arasında gezilerimizi tamamlıyoruz. Öğlen yemeği için Restorantımıza gidiyoruz. İyice karnımızı doyurduktan sonra Bilecik'te Osman Gazi'nin kayınbabası ve hocası olan Şeyh Edebali’nin Türbesi, Orhan Gazi Cami, Saat Kulesi, Dünyadaki ilk ve tek üç boyutlu Osmanlı Arması Anıtı'nı ziyaret ediyoruz. Gezilerimizi takiben Söğüt’e geçiyoruz. Osmanlı devletinin doğduğu yer olan Söğüt de, Beyliğin kurucusu Ertuğrul Gazi Türbesi ve Mescidi (Kuyulu Camii), Karakeçeli Parkı, Ertuğrul Gazi'yi anma ve Söğüt şenliklerinin düzenlendiği meydan, Kaymakam Çeşmesi, Hamidiye Cami ve Hamidiye Okulları'nın gezilmesinden sonra İstanbul’a hareket ediyoruz.

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Araçlar ile Gidiş-Dönüş ulaşım
  • Araç içi ikramlar,
  • Kahvaltı
    ( Serpme Köy Kahvaltısı ve Limitsiz çay ikramı )
  • Öğlen Yemeği Set Menü
  • Rehberlik,
  • Milli Park Giriş Ücretleri
  • Zorunlu Tursab Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel Harcama ve Alışveriş
  • Arzu Edilirse Katılabileceğiniz Çeşitli Aktiviteler
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
     


Kalkış Yerleri
  • Beylikdüzü (07:00)
  • Avcılar E-5 (07:05)
  • Sefaköy Köprüsü E-5 (07:10)
  • Bakırköy E-5 (07:30)
  • Ayvansaray E-5 (07:40)
  • Mecidiyeköy (07:50)
  • Kadıköy Evlendirme D. (08:00)
  • Yenisahra E-5 (08:10)
  • Maltepe Köprüsü E-5 (08:20)
  • Kartal Köprüsü E-5 (08:30)
  • Pendik Köprüsü E-5 (08:40)
  • Çayırova Mc.Donalds (08:50)
  • İzmit Halkevi Durağı (09:50)
Notlar

* SATIŞ & REZERVASYON : Satışa açık tüm turlarımıza BizceTatil.com internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 00 numaralı hattından arayarak REZERVASYON Yapabilirsiniz. Tur ödemesi, sadece Kesin Harekete geçmiş turlar için talep edilmektedir. Bu nedenle Rezervasyon ve ödeme işlemini birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, Ofisimizden Turun kesin hareketli olup olmadığını sorgulamanızı rica ederiz.

* İLETİŞİM : Ofisimiz hafta içi 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai Saatleri dışında 0541 512 44 41 veya 0532 562 08 09 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

 * KESİN HAREKET & KİŞİ SAYISI : Günübirlik Turlarımızda katılımcı sayısı en az 15 olmalıdır. Bu sayı üzerinde rezervasyon alan turlar Kesin harekete alınır. Ödeme sürecinde Turda yeter sayının altına düşülmesi halinde Acentemiz (en geç ) 1 gün kala turu iptal edebilir. 

 * TUR ARACI : Tur katılımcısı 12 - 15 arası ise Minibüs araç, 16 - 31 arası ise Midibüs araç, 32 üzeri sayılarda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir. 

* ÇOCUK & BEBEK : Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir. 0 - 2 Yaş grubu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan Anne kucağında seyahat edecek şekilde katılmaktadır.

* ARAÇ YERLEŞİM PLANI : Tur araçlarımızda Rezervasyon ve Ödeme sırasına göre yerleşim planı yapılmaktadır. Ön koltuklarda oturmak isteyen misafirlerimmiz fark ödemesi yaparak bu koltukları satın alabilirler. Günübirlik Turlarda 1-2-3-4 nolu koltuklar için 30 TL, 5-6-7-8 nolu koltuklar için 20 TL ücret alınmaktadır. Diğer koltuklara ait araç yerleşimi katılımcı sayısı göz önüne alınarak otomatik yapılır. Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür.

 * PROMOSYON + KADEMELİ FİYATLI TURLARDA ARAÇ YERLEŞİMİ : Belirli kontenjanlarla belirlenmiş, Kademeli artış gösteren Fiyat uygulanan Promosyon Turlarımızda yerleşim planında satın alınan ücrete göre yerleşim yapılır. Aracın ön bölümünden başlanılara, En yüksek fiyattan satın alan yolculardan, en düşük fiyatla satın alan yolculara doğru araç yerleşim planı hazırlanmaktadır. 

 * TUR PLANI SEYRİ : Tüm misafirlerimiz tur akış planına ve zamanlamalara riayet etmekle yükümlüdür. Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programının gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar. Tur grubunun tasarlanmış planın olağan akışından daha yavaş hareket etmesi, zamanlamalara riayet edilmemesi nedeniyle ziyaret edilemeyen yerler olması halinde misafirlerimizin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması durumlarında plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz.


İptal Şartları

Turlarımızda uygulanan iptal kurallarını ''iptal şartları'' başlığı bulunan bölümden detaylıca inceleyebilirsiniz. * Tüm katılımcılarımız Tur Programını, Ücrete Dahil olan - olmayan hizmetleri, uyarı ve önemli mesajları, genel kuralları, iptal şartlarını okumuş ve kabul etmiş olarak zamanında rezervasyonlarını yapmak ile yükümlüdürler.

https://www.bizcetatil.com/bilecik-sogut-turu
Bizce Tatil
Büyükşehir Mah. Başak Sokak Atrium Alişveriş Merkezi Büro Katları No:2 Kat:3 Daire:108 Beylikdüzü / İstanbul
0212 587 2200


Bu çıktı 29.03.2024 02:24 tarihinde verilmiştir. Bizce Tatil tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.